Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home / Werkgebieden / Systeem beheer

Systeem beheer

Naast netwerk- en infrabeheer kunt u bij ons ook terecht voor het beheer van complete Unix systemen, software packaging en installatie. Met name de procedurele inrichting en het op stoom brengen van een beheerteam kan aan ons worden toevertrouwd.

Automatisering

Gaat u voor de implementatie van een ESB, EDA of BPM dan zal dat ook beheerd moeten worden. Steeds vaker ziet men dat het geheel wordt opgebouwd uit relatief goedkope Linux-clusters. Onze jarenlange ervaring met dit platform zorgt ervoor dat de software op een goede manier geïnstalleerd en beheerd kan worden. Automatisering van het beheer is onze specialiteit en wij beschikken over de kennis van tools en oplossingen waarmee dit kan worden bereikt.

Diensten

Op het gebied van systeem beheer zijn wij actief met de volgende diensten:

  • Inrichten releaseproces: de vrijgave van software aan test, applicatiebeheer en uiteindelijk aan de operationeel beheerders vergt een gedegen proces.
  • Inrichten beheerproces: het reageren op incidenten, beschrijven van de interactie tussen bouwers, testers en beheer, analyse van problemen, verslaglegging van het onderzoek, etc. zijn zaken waarmee we u misschien van dienst kunnen zijn.