Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home / Werkgebieden / Systeem integratie

Systeem integratie

Het koppelen van bedrijfskritische systemen tot een geïntegreerd systeem waarmee uw bedrijfsprocessen optimaal kunnen worden uitgevoerd. Wij hebben veel ervaring met het gebruik van TIBCO integratie producten, maar ook integratie op basis van Open Source tooling en standaarden kan aan ons worden toevertrouwd.

Welke aanpak?

Over het algemeen gaat het om projecten voor multinationals en andere grote bedrijven. Zij hebben de middelen om dit op een goede manier (gebruik makend van een service bus) te doen. Projecten kosten veel geld en licenties voor integratie software vormen een terugkerende kostenpost. Toch heeft deze aanpak zich meer dan eens bewezen. Wij dragen dan ook graag ons steentje bij om integratie projecten middels een gedegen aanpak tot een goed einde te brengen. Onze kennis en ervaring zijn hierbij van grote toegevoegde waarde.

Groot of klein?

Echter, ook kleine bedrijven kampen steeds vaker met hetzelfde probleem. En ook zij zijn gebaat bij een gedegen aanpak als het gaat om het tot stand brengen van koppelingen tussen applicaties. Evenals in grotere organisaties kunnen hier begrippen als ESB en SOA uitkomst bieden om toekomstige veranderingen in het applicatie-landschap de baas te zijn. Echter, in dit geval wordt hier vaker van Open Source producten gebruik gemaakt. Gelukkig weten wij welke aanpak werkt en hoe u het beste te werk kunt gaan.

Diensten

Op het gebied van systeem integratie zijn wij actief met de volgende diensten: